Meny
Meny

Välkommen till CityMails karriärsida

Var med och utveckla post- och paketmarknaden

CityMail är ett modernt företag med ett öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. CityMail har sedan 1991 varit ett alternativ gällande porto, sortering och leverans av brev och paket till hushåll och företag i Sverige. Vårt ursprung som en utmanare till det statliga monopolet har skapat en kultur att alltid vara lösningsorienterade och upprätthålla en hög kvalitet. Allt med en hög servicegrad, för våra kunder och för deras kunder. Ca 2 000 personer får varje år lön från oss.

Du är vår viktigaste resurs

Våra medarbetare är vår största och viktigaste resurs! Med dig som medarbetare kan vi uppnå CityMails vision: förbättra samhället med effektiva leveranser. Vi vet att en arbetsplats med en stor mångfald där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är nyckeln till framgång.  Vi erbjuder dig ett professionellt ledarskap, engagerad personal och en möjlighet att utvecklas.

Vi har flera medarbetare som har börjat sin karriär som brevbärare och terminalmedarbetare. Genom vår egen utbildningsakademi har dessa medarbetare fått gå interna utbildningar och karriärvägar och bytt till utmanande tjänster inom bolaget. Kanske det är du som genomgår samma resa? Det är du som sätter gränserna!

Bli en av oss!

Vi söker regelbundet personal till våra tjänster som brevbärare och terminalmedarbetare. Läs mer längre ned på sidan.

Välkommen!

 

 

Jobba som brevbärare

Att jobba som brevbärare

Utan våra brevbärare är CityMail ingenting. Det är en roll där man jobbar både självständigt och team. På morgonen sorterar och förbereder du som brevbärare all post och paket. Därefter sker utdelningen av post och paket. Beroende på ort sker utdelningen med cykel, elcykel, moped eller bil. I ditt jobb ingår också administrativa uppgifter, t ex hantering av eftersändningar och att uppdatera adressregister. Helt enkelt ett perfekt yrke för dig med ett öga för detaljer och trivs med ett fysiskt aktivt och rörligt jobb!

De flesta börjar sin karriär hos CityMail som behovsanställd. Det finns mycket goda möjligheter för en tillsvidareanställning för hen som vill. Som behovsanställd bokas du in för att arbeta när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetet är främst under helgfriga vardagar under typiska kontorsarbetstider.

Är du vår nya brevbärare?

Att dela ut post är ett viktigt samhällsuppdrag! För att lyckas att nå rätt mottagare i tid behöver du vara noggrann, trivas med tempofyllt, ansvarfullt och fysiskt arbete. Känner du igen dig? Har du erfarenhet av struktur? Gillar du att hålla dig aktiv och trivs du att vara ute i trafiken? Bli då vår nya brevbärare!

Här hittar du våra brevbärarkontor

Vi finns i följande områden:

Stockholm: Innerstan, Norra förorterna, Södra förorterna, Västerort, Södertälje, Järna.

Mälardalen: Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Katerineholm, Knivsta, Köping, Lindesberg, Norrtälje, Strängnäs, Sala, Uppsala, Västerås och Örebro.

Gotland: Visby

Väst: Alingsås, Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille och Varberg

Syd: Eslöv, Helsingborg, Höganäs, Hörby, Landskrona, Lund, Malmö, Staffanstorp, Trelleborg, Vellinge, Åkarp, Åstorp och Ängelholm.

Jobba som terminalmedarbetare

Att jobba som terminalmedarbetare

Våra terminalmedarbetare är de som gör det möjligt för att våra brevbärare ska kunna dela ut post- och paket. Det är du som skapar möjligheterna för att vi ska lyckas! Som terminalmedarbetare kommer du att sortera all in- och returleverans, både manuellt och med maskin. I arbetet tillkommer typiska lageruppgifter såsom truckkörning och hantering av beställningar.

De flesta börjar som behovsanställda, men möjligheterna till tillsvidareanställning är goda för den som vill. Som behovsanställd bokas du in för att arbeta när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheten pågår i olika skift dag/kväll/natt. Vilket skift vi söker personal till, framgår av jobbannonsen när vi söker personal.

Är du vår nya terminalmedarbetare?

Vi behöver dig som värdesätter noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. För att vi ska kunna få posten till rätt mottagare i rätt tid behöver vi dig som är ansvarstagande och värdesätter en tydlig struktur i arbetet. Det här är ett fysiskt jobb. Trivs du med att hålla dig aktiv, är bekväm med tunga lyft och trivs med återkommande uppgifter är det dig som vi söker!

Här hittar du våra terminaler

Vi har terminaler i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 • Personlig utveckling
  Hos oss har du möjlighet att växa. Genom internutbildningar och tydliga karriärvägar strävar vi efter att ta tillvara på din förmåga och kompetens på bästa sätt.
 • Samarbete
  God sammanhållning är något som våra medarbetare ofta lyfter fram i våra medarbetarundersökningar.
 • FRISKVÅRD
  Hälsa är viktigt för oss. Därför får du ett årligt friskvårdsbidrag.
 • TJÄNSTEPENSION
  Vi erbjuder kollektivavtalad tjänstepension för alla medarbetare.

Vill du också bli en av oss? Här är våra lediga tjänster